mersinmersin'demeydanmeydana gelenmeydan okumakmersin büyükşehirmersin büyükşehir belediyesimersin büyükşehir belediyesi'ndeyenişehirmersin yenişehirmersin yenişehir belediyesiyenişehir'deakdenizmersin akdenizakdeniz belediyesiakdeniz'detoroslarmersin toroslartoroslar belediyesitoroslar'damezitlimersin mezitlimezitli belediyesimezitli'detarsustarsus belediyesitarsus'tamersin erdemlierdemli belediyesierdemli'demersin olaymersin kazamersin kavgamersin ekonomimersin ticaretmersin organizemersin sanayimersin limanımersin sağlıkmersin otomobilmersin eğitimmersin gündemimersin yerel habermersin yerel haberlermersin sporiçel idmanyurdumersin idmanyurdumersin futbolmersin fotoğraflarıenflasyonemeklilikötvdövizakpmersin akpchpmersin chpmhpmersin mhpiyi partimersin iyi partimersin siyasetvahap seçerm.mustafa gültakabdullah özyiğitatsız afşin yılmazneşet tarhanmersin sahilmersin marinamersin forum avmmersin pozcumersin üniversitesiüniversite caddesimersin trafikmersin emniyetmersin iş dünyasımersinli iş adamımersinli iş kadınımersin organize sanayi
DOLAR
19,9662
EURO
21,3770
ALTIN
1.249,93
BIST
4.580,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin
Az Bulutlu
26°C
Mersin
26°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
resim yükle

Toroslar otofest heyecanı geri dönüyor!

Toroslar Belediyesinin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar OtoFest etkinliği, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

Toroslar otofest heyecanı geri dönüyor!

Modifiyenin bir yaşam tarzı olduğuna dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizi, heyecan ve adrenalin dolu festivalimize bekliyoruz” dedi. Mersin’de bir ilk olarak Toroslar Belediyesi tarafından yapılan ve tüm Türkiye’nin büyük ilgisini çeken Toroslar OtoFest, her yıl üstüne yenilikler ekleyerek devam ediyor. Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte gerçekleştirilecek festivalde otomobiller; drift, ses sistemi, basık ve modifiye donanımlı araç kategorilerinde yarışacak. DJ performansının da yer alacağı festivale, Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden binlerce modifiye araç tutkunu katılacak. 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek festivalde görsel bir modifiye şöleni yaşanacak.

ŞAHİN; “ÇEVİK BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mersin Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Sedat Şahin, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın  Yılmaz’a otomobil sporlarına ve festivale sunduğu katkılarından dolayı teşekkür etti. Toroslar OtoFest’e bu yıl da Türkiye’nin birçok ilinden modifiye araç tutkunlarının katılacağını belirten Şahin; “Toroslar Belediyemizin ev sahipliğinde Mersin’de bir ilk olan bu festival Türkiye’de büyük ses getirdi. Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapan Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’ın destekleriyle festivalimiz, her yıl daha da büyüyor ve yoğun ilgi görüyor. Başkanımızın, genç, dinamik ve yeniliklere açık olması otomobil dünyasına gönül veren herkesin sonsuz desteğini de görüyor. Mersin Otomobil Sporları Kulübü olarak başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN, TOROSLAR OTOFEST’E DAVET

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise tüm hemşehrilerini festivale davet ederek, gerek pist, gerekse tesis ve sosyal donatı alanları ile Toroslar’ın sporun her branşına cevap verecek bir konumda olduğuna dikkat çekti.

Toroslar OtoFest’e ilginin çok büyük olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; “Toroslar OtoFest’te bu yıl da kentimizin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden gelecek katılımcılarla güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gençlerimizin hobilerinin olması, bir araya gelmeleri, ortak paydada birleşmeleri bizim için çok kıymetli.  Biz de gençlerimizi destekliyoruz. Motor sporlarıyla ilgilenenler için güvenli ve kontrollü alanlarda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin olduğu her yerde olacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.