Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Akdeniz’i sporun merkezi haline dönüştürmek için bir yandan mevcut tesislerimizi yeniliyor, diğer yandan da ilçemize yeni tesisler kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz” dedi.
Kapsamlı yenileme ve tadilat çalışmaları başlayan Yılmaz Güney Gençlik ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, burada yaptığı açıklamada; “Yılmaz Güney Parkı’nda her yönüyle şık bir tesis ortaya çıkarmak amacıyla yenileme çalışmalarına başladık. Geçmişte atıl bırakılan parkımızı; modern bir spor merkezinin yanı sıra, çocuklarımız için bir eğitim merkezine de dönüştürüyoruz” dedi.
Tesisdeki yenileme bittikten sonra çocukların yüzme öğrenebileceği yarı olimpik bir havuz, keyifli zamanlar geçirebilecekleri kafe, spor alanları ve etüt merkezi yer alacağını belirten Başkan Gültak, projede emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Başkan Gültak, ayrıca Çay ve Karacailyas mahallelerinde bulunan ve belediye ekipleri tarafından yenileme çalışmaları devam eden spor tesislerinde de incelemelerde bulundu. Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Çay ve Karacailyas mahallelerimizde bulunan spor tesislerinde de kapsamlı yenileme ve tadilat çalışması başlattık. Akdeniz’i sporun merkezi yapmak, spor tesislerimizin sayısını arttırarak, her kesimden daha fazla insanımızı sporla buluşturmak için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” diye konuştu.
Başkan Mustafa Gültak’ın; Yılmaz Güney Parkı, Çay ve Karacialyas spor tesislerini ziyaretine, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Akdeniz Belediye Meclis üyesi Aydın Eğin, birim müdürleri, Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak ve Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol da katıldı.